amandamatildawallin.blogg.se

Vägskäl

Publicerad 2017-04-07 23:55:00 i Allmänt,

De senaste dagarna har varit rätt tuffa. Jag har kommit till ett vägskäl där hjärtat säger en sak och huvudet en annan. Jag vet inte riktigt vilken väg som är den rätta. 
 
Jag har försökt att sysselsätta mig med annat för att jag inte ska tänka så mycket på allt. Igår åt jag taccos med William och Eric, de är sådana personer som man mår bra att vara med. De är uppmärksamma och skojfriska, precis vad jag behövde.
 
Idag åt jag middag med mina tidigare kollegor hos Emil, vilket även det var väldigt roligt. Det var länge sedan jag träffade Alex och Issa och vi hade massor av saker att ta ikapp. Det är verkligen synd att det är så många mil mellan oss nuförtiden.
 
Mina känslor är helt enkelt som svajigast just när jag kommer hem till lägenheten och får chansen att tänka efter. Det är då allt kommer ikapp en. Jag hoppas att jag gör de rätta valet och kanske kan lämna allt bakom mig. Det har gått så lång tid nu med en massa onödig energi och jag känner att jag inte riktigt orkar att forsätta den fighten. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela