amandamatildawallin.blogg.se

Uppdatering för hela veckan

Publicerad 2017-05-14 23:30:38 i Allmänt,

Det har varit en relativt lugn vecka. Jag har försökt fokusera på fotbollen mestadels. Blev krasslig mitt i veckan och var hemma två dagar från jobbet så hade lite att jobba ikapp när jag kom tillbaka. Har även haft Emma och Agnes på besök med kvällsfika på balkongen.  Det är nog det jag kommer sakna mest med denna lägenhet, jag älskar verkligen balkongen. 
 
Igår spelade vi match mot Härnösands FF och vann med 6-0 vilket var otroligt skönt. Kul att det kunde lossna för oss, för min egen del känner jag mig inte riktigt fräsch i kroppen och jag tror att jag fortfarande ligger efter en del i formen efter mina skador. 
 
Idag hade jag Victoria, Anders, Sandra och David på besök här hemma. Vi åt taccos, tittade på TV och pratade på som vanligt. De är verkligen som min extra familj och jag är så glad att få ha dem vid min sida. 
 
I dryga två veckor har jag sovit dåligt och varit ledsen till och från. Jag undrar fortfarande hur svårt det ska vara att bara gå vidare utan att se tillbaka på allt som varit. Vi sa att vi skulle vara vänner, men tror jag ens på det? Jag har nu svårt att träffa nya människor som jag antagligen skulle gilla om jag gav någon chansen, men det gör jag inte. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela