amandamatildawallin.blogg.se

Helgen och bekymmer

Publicerad 2017-09-12 22:28:00 i Allmänt,

Tänkte ge er en uppdatering för några dagar. I fredags var jag på bio med Emma. Vi såg Baby drivers som jag rekommenderar er alla att se. Verkligen en speciell film, något utöver det vanliga. På lördagen spelade jag match som dessvärre slutade med förlust och därefter vart det en lugn kväll och en trevlig middag.

Söndagen spenderades hos föräldrarna som kom hem från utlandet. Jag och pappa stack ut och plockade svamp sedan vart jag bortskämd med en supermiddag. Theo vart såklart glad att föräldrarna mina var hemma och för min egen del var det skönt att ha dem tillbaka. Helgen var lagom efter en hektisk arbetsvecka med mycket nytt att lära.

Igår var jag uppe tidigt och promenerade med Natalie innan jag for iväg till jobbet. På eftermiddagen blev det en fika med Angelica och vi kunde prata igenom allt som hänt sen senast vi sågs. Vi hann dessutom båda slå till med lite shopping.

Var nyss och kikade på Lisa och Emils hus ute i Kovland. Var så länge sedan jag var i de trakterna och ärligt talat så våndades jag lite över att åka dit. Inte av den anledningen att jag skulle kika på huset eller träffa Lisa, för henne har jag saknat. Utan för att jag har så många minnen ifrån Kovland som jag fortfarande får kämpa med för att lämna bakom mig. Framförallt saknar jag personer därifrån som inte längre är en del av mitt liv.

Jag funderar ofta på när jag kommer vara bekymmerfri och äntligen släppt allt åt sidan. Allt har väl sin tid men ibland tror jag att huvudet på mig inte fungerar.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela