amandamatildawallin.blogg.se

Valborg och min efterrättsfavorit

Publicerad 2018-04-30 16:00:00 i Allmänt,

Hur seg var jag inte igår kväll? Hade massor att göra och åstadkom kanske hälften av vad jag planerat. Lyckades i alla fall åka och handla, laga mat och dra igenom lite jobb. Kaffet var helt klart min räddning igår. Jag har bestämt mig för bli lite bättre på matlagningen, men det är verkligen inte enkelt att få ihop allt med jobb och träning. Så smidigt att bara åka iväg och få med sig maten färdig. 

Hade halvdag på jobbet i och med Valborg och hann iväg till gymmet under lunch för att dra av lite löpning. Ikväll ska jag på middag hos Natalie och Viktor. Har ju inte hunnit gå över till deras nya lägenhet trots att de alltså bor huset rakt över vägen från mig. Ska i alla fall bli väldigt trevligt. 

På tal om det här med att stressa och laga mat. Eftersom det är valborgsfirande och många som lagar middag så tänte jag bjuda på min favoritefterrätt för tillfället. Okej, den är endast min favorit för att jag numera aldrig har tid för invecklade recept eller saker som tar tid. Så här har ni en efterrätt som går undan och dessutom görs dagen innan så allt är förberett. 
 
Blanda och frys i form över natten:  
1 burk kondenserad mjölk 
4 dl lättvispadgrädde 
valfri smaksättning ( tex. daim, choklad, hallon, rivet apelsinskal, polkagrisar, kakor, laktrisgodis) 

Jag har ju ett gäng mindre köksdugliga vänner och jag är säker på att till och med ni lyckas med detta. Vi får väl se vilka av er som tar åt sig. 
 
 
 

Åre med Emma

Publicerad 2018-04-29 19:16:00 i Allmänt,

Så vi brassade iväg till Åre i fredags och kom upp runt femtiden till Tott-hotell. En rätt lugn fredag som slutade på Vinbaren, men kändes alldeles lagomt. 
 
På lördagen stack vi ut i backen. Det måste alltså varit tio år sedan jag åkte slalom, men gick över förväntan trots halv "slaskiga" backar.  Drömmig utsikt och cava till lunch kan väl ingen klaga särskilt mycket på. 
 
Dansade till Mwuana på kvällen men jag tror både jag och Emma var helt slut efter skidorna då vi gjorde kväll tidigt. Har haft en superhelg och skrattat en massor som vanligt med Emma. Tackar Åre för denna gång och på återseende. 
 
 
 
 

Johans lägenhet till salu

Publicerad 2018-04-26 23:56:00 i Allmänt,

I och med att Johan flyttar hem till Jönköping för spel med HV71 så bestämde han sig för att sälja sin lägenhet vilket resultera i att jag kunde få härja på med lite styling. Dessutom med Natalie som mäklare så letar ni ny bostad så har ni en superfin etta på Thulegatan 32. Ni kontaktar Natalie Lundgren på mäklarhuset. Ni ser några av bilder från lägenheten nedan.  
 
Annars är det full fart på jobbet som vanligt och massor av nya saker på g. Att kombinera  jobb, fotboll, padel och sidoprojekt blir ibland lite överväldigande och jag har haft några dagar då både kroppen och huvudet bara slagit av. Så har jag träffat er och varit lite loj så ber jag om ursäkt, det är bara energin som sviktar lite. 
 
Morgondagens ledighet känns som en lättnad samtidigt som jag känner att de finns att göra en massa på jobbet, men jag tror verkligen jag måste koppla bort och se till att nyttja min ledighet tillfullo. 
 
Hade arbetsmöte direkt etter jobbet idag därefter har jag tvättat, diskat och packat min väska med diverse skidkläder. Hämtar Emma vid två imorgon sedan sätter vi av mot Åre. Har aldrig tidigare varit på Åre Sessions vilket kan bli roligt. Skidor kombinerat med en hel del bra artister. 
 
En annan rolig resa som kommer bli grym är den med Suss och Daniela. I början av juni tar vi en tjejweekend till Polen. Daniela letade upp ett kanonpris åt oss så nu är det bara att invänta juni då allt är bokat och klart. Någon som varit till Polen och vart åkte ni då? Vi kommer bo på Sopot som verkar superfint, inte så långt bort för ett besök til Gdansk heller. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela