amandamatildawallin.blogg.se

Livspusslet

Publicerad 2018-08-31 23:46:14 i Allmänt,

Jag hade verkligen behövt en extra dag i veckan för att hinna med allt jag vill och behöver göra. Skulle kanske kännas långt till helg men jag vill hinna med så mycket mer. 

Det var dock skönt med fredag och har haft en sådan lugn och skön kväll även om jag jobbat lite på kvällskvisten. Dock bara inspirerande delar som ni kommer få höra om framöver. 

Har Theo hos mig i två veckor framöver och det är ett jäkla stök att få till schemat. Går ju inte att lämna stackarn ensam hela dagen medans jag springer mellan jobb och träning. Det är ärligt talat svårt att pussla ihop alla delarna i livet. De spretar åt alla möjliga håll och kanter men det är väl sådant man får ta i perioder.

Imorgon blir det inte heller någon sovmorgon, ska upp för att beta av lite jobb tidigt därefter dop och sedan match. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Höstkvällar

Publicerad 2018-08-23 23:43:26 i Allmänt,

Det börjar verkligen bli höst. Det mörknar så fort ute nu. Både mysigt och lite tråkigt att inte längre kunna sitta ute långt in på kvällen. 

Efter jobbet åkte jag bort till Padelhallen för lite städning därefter en snabbträning. Har ägnat resterande del av kvällen åt att plocka upp i lägenheten och packat ihop lite kläder inför morgondagen. 

Jag tycker det är så skönt att plocka upp i lägenheten inför helg och göra klart alla måsten dvs tvätt, fakturor, städning osv. Åker dessutom direkt ner till Hudiksvall imorgon och det är betydligt skönare att komma hem sedan till ett städat hem.

Hoppas verkligen morgondagen springer förbi. Har videoinspelning och möten hela eftermiddagen så förhoppningsvis går dagen fort.
(null)

(null)

Tar oss genom torsdagen

Publicerad 2018-08-22 23:38:14 i Allmänt,

Det har varit ett par påfrestande dagar. Mitt huvud har varit rörigt. Jag funderar så mycket så jag skapar problem som egentligen inte existerar. Har inte sovit särskilt mycket i natt heller så antar att den här dagen kan bli ansträngd. 

Jag ser i alla fall fram emot helgen. En helg som också innebär löning. Har en massa saker jag vill köpa bland annat vill jag göra något åt hallen. Har ju funderat på att byta golv därute men just det får vänta ett tag. Som ni ser på bilden nedan är det rätt avskalat där ute i hallen och det känns som om det behövs ett litet lyft. Exakt vad vet jag inte ännu. 

Sedan blir det första köpet ett nagellack som jag avgudar. Min signturfärg har ju blivit vit och har en solklar favorit, alpine snow från OPI. Bra täckande färg och lacket håller länge. 

Men nu är vi ju inte riktigt på helg ännu utan det är trots allt bara torsdag. Den här dagen är rätt späckad och likaså är fredagen. I alla fall ska jag försöka hitta mig ut till golfbanan idag för att träna lite med drivern och innnan dess hittar ni mig på padeln. 
(null)

(null)

(null)


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela