amandamatildawallin.blogg.se

Nyårsafton

Publicerad 2018-01-01 19:41:32 i Allmänt,

Då var det 2018. Kan jag ens förklara hur skönt det var med ett lugnt och sansat nyårsfirande igår. De senaste åren har nyårsafton varit ett enda stort pådrag som bara tagit massa energi. 
 
Igår kunde jag ta nyårsafton med större ro även om jag stressade lite med förberedelserna inför middagen. Vi var ett mindre gäng hos David och Sandra. Lagade mat och sällskapade. Verkligen en toppenkväll, lagomt med dricka och trevligt sällskap. 
 
Till förrätt åt vi marinerade räkor med avocado på surdegstoast, Coq au vin till varmrätt och frozen cheesecake med frukt till efterrätt. Utöver det tillbehör i form av chips med löjrom, gräslök och creamfraischeblandning samt kavringasnittar med skagen.
 
Kom hem runt fyra så vart ändå rätt sent. Har varit lite seg idag och har inte åstadkommit särskilt mycket. Tänkte försöka komma tillbaka till rutiner nu efter jul och nyår. Känns så skönt att få vardag på träning, sömn och mat igen. 
 
Vi pratade lite om nyårslöften under gårdagen och jag har inget riktigt löfte inför 2018, men jag ska ta vid ett råd jag fick av Victoria för bra länge sedan. Att spendera mer tid med de personer som verkligen ger mig bra energi istället för att lägga den på andra. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela