amandamatildawallin.blogg.se

Sommar och snart semester

Publicerad 2018-06-13 17:30:00 i Allmänt,

Jag antar att bloggandet har tagit lite sporadiskt sommaruppehåll. Tyvärr har jag svårt att tro att jag kommer bättra mig framöver. Fortsatt mycket som händer i livet och jag är också duktig på att sysselsätta mig själv under  den ynka fritid som blir över. Ni som följer mig här få ha lite tålamod, ibland smäller det till och så har ni vips tre inlägg att läsa på en dag. 

Sedan jag kom hem från Polen har fokus legat på jobb och rehabträning. Har dock hunnit med att umgås med vänner och familj och hade en mysig helg den som var. Theo bor hos mig i veckan då föräldrarna är på resande fot. Han älskar väl inte att husera i stan, men det har hittills gått bra. Inte väckt mig mitt i natten och skällt utan bara varit kelsjuk. 

Anmälde mig till en visning på en stuga för några dagar sedan och mäklaren kontaktade mig idag och sa att visningen var inställd. Hade verkligen sett fram emot detta objekt som verkligen kändes som om de kunde vara något för mig, men där var någon annan snabb.  Som jag nämnt tidigare så har jag lite svårt att hitta någon ro och det har resulterat till att jag både kikar på stuga och ny lägenhet. Trivs verkligen jättebra i nuvarande lägenhet och har egentligen inget att klaga på, men köper jag en stuga så tänker jag mig något mindre inne i stan. 

Det är lite splittrat läger hos mina vänner och familj kring mina stugfunderingar. Vissa hejar glatt på medans andra undrar om jag ändå inte kommer bli less efter att jag väl landat där och är jag inte lite väl ung för att sitta på stuga och lägenhet? Svårt att ge något svar på det, men jag har velat ha en stuga länge fast kanske mer som ett åretrunt hus. Det ska dock vara rätt objekt och det är ju inte helt lätt. Rätt plats, rätt pris, rätt storlek, rätt innehåll osv osv. Listan kan göras lång. 

Veckodagarna går så himla fort just nu och tur är väl det. Nästa vecka går jag på semester och tills dess har jag massor att gör. Därefter åker vi ju till Gotland och därefter stannar jag i Stockholm ett par dagar. Resterande semester är ganska oplanerad väldigt olikt mig, men det hinner nog förändras. 
 

Kommentarer

Postat av: Hemmarecept

Publicerad 2018-06-13 18:17:57

Idag på bloggen: Lemon Posset! Lyxig efterrätt på endast 3 ingredienser. www.hemmarecept.blogg.se <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela