amandamatildawallin.blogg.se

Du borde sova Amanda

Publicerad 2018-03-26 05:22:00 i Allmänt,

05.22. Jag undrar vad den hinner bli innan jag somnar igen. Till och från har jag haft det svårt med sömnen. Astman är det största problemet att jag vaknar upp och har svårt att andas men har också sovit ytligt under en längre period då jag stressat.   

Det var en konstig och jobbig vecka den som var, trots att helgen var trevlig. Som vanligt funderar jag en massa på livet i stort och rör till det i huvudet för mig själv. 

En vän som kanske inte förstår det själv, men som betyder mycket för mig kommer lämna Sundsvall och det avskedet känns på något sätt jobbigt. Vi har väl egentligen inte varit vänner särskilt länge men ändå känns det som om personen hängt med ett bra tag i mitt liv och jag vet inte om det är därför det känns ledsamt.

Vi spelade match i lördags och min egen prestation var minst sagt katastrofal. Kände mig seg i kroppen och det var liksom som att inget satt. Som den humörspelare jag är så svartnar det vid de här tillfällena och då är jag omöjlig att ha att göra med. Det är helt enkelt bäst att låta mig vara, vilket de flesta lärt sig vid det här laget. 

Det satt långt inne men både jag och Emma som bestämt oss för att inte gå ut under lördagen hade tillsist så dålig karaktär så vi övertalade oss själva att dricka ett par glas med våra lagkamrater. Vi hade dock ett superrolig kväll hos Sanna, men kändes som ett bra beslut att inte åka ner på krogen då Bella istället körde hem både mig och Emma. 

Avslutade helgen med pizza och hockey med Emma, vilket kändes som en lämplig söndagsaktivitet. Cevin var förbi och tog sällskap med oss sista perioden av matchen som tyvärr slutade med förlust i sudden för Timrå, som jag ändå hoppas fixar avancemang. 

Så hur tar jag mig igenom kommande vecka. Startar med halvtaskig sömn och ska dessutom fotas imorgon till ett reportage så det blir till att sminka över tröttheten. Tack och lov för kort vecka. Påsken kunde inte komma lägligare. 

Bilderna från helgen, måste ju nämna att Emma var med i en tårttävling på Birsta City. Jag tycker att hon ska ha en eloge för att hon ställde upp, sjukt starkt och dessutom med en superfin tårta. 

 
 

Delad lycka

Publicerad 2018-03-21 23:10:13 i Allmänt,

Tårarna är så nära, fick finaste nyheterna från några av mina närmsta vänner nu under kvällen och det är så obegripligt, men så otroligt glad och delar deras lycka. 
 
Jag är ärligt talat helt grötig i huvudet. Vet inte om det är glädjeruset kombinerat med att jag är helt slut efter senaste dagarnas träning. Men vilken kväll det blev! 
 

Push play, stop rewind

Publicerad 2018-03-19 23:32:00 i Allmänt,

Jag har haft en välbehövlig frånvaro från skrivandet här på bloggen. Den enkla anledningen är att jag prioriterat annat, framförallt jobbmässiga delar men också vänner och träning. 
 
Det känns som det hänt mycket, men jag kan inte riktigt sortera bland allt så jag tänker helt enkelt utelämna det och så får ni lite bilder istället. 
 
Jag tänte i alla fall säga vad som komma skall. En hel del fotboll och träning. Försäsongen är igång på riktigt med matcher och utöver detta har jag tagit PT-tider så mycket fokus kommer ligga på träningen framöver. Padeln får också hänga med på ett hörn men det är mer för att komplettera med lite roligare aktiviteter. 
 
Det har blivit dåligt med ledighet eftersom jag nyligen bytt jobb och i april ska jag försöka komma lös till London för att hälsa på Alexandra och sedan har jag och Emma bokat en tripp till Åre under Åre Session. Känns roligt att ha lite saker att se fram emot då jag förhoppningsvis kan släppa jobbet helt. Jag hoppas verkligen på sol i Åre, hur rolig är det inte med afterski då? 
 
Annars är det som nämnt jobb som gäller. Vi går in i en period med en hel del större event och det är både roligt och krävande. Har lite svårt att koppla bort jobbet när jag väl kommer hem, tror det mesta hänger på att jag konstant sitter med telefonen och är tillgänglig. Där måste jag verkligen bättra mig. Någon som känner igen sig? 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela