amandamatildawallin.blogg.se

Here comes the sun

Publicerad 2018-05-10 21:30:00 i Allmänt,

Solen har legat på här i Sundsvall i ett par dagar. Jag blir verkligen piggare när det är fint väder. Känns också roligt att börja ta på sig vårkläder och kunna sitta på lite uteserveringar. Veckan har rullat på som vanligt med jobb,fotboll och padel. Helt enkelt en klassisk vecka i mitt liv. 
 
Igår var jag med jobbet och käkade på Ping Pong. Vi firade en bra månad med bubbel och middag. Åt så fantastisk god mat. Min absoluta favorit är tonfisktaccosen, men åt också en jättegod kalvcarpaccio. 
 
Idag var det ju röd dag och ledighet. Hade fotbollsträning på förmiddagen sedan padelmatch. Runt klockan tre hämtade jag, Emma, Victoria och Anders. Vi åkte ut till Lörudden och fotade samt fikade. Älskar göra sådana dagsturer och det är så fint där ute längs kusten. 
 
Imorgon är det jobb som gäller men ser fram emot kvällen. Fick en inbjudan till smygpremiären av Bastard Burgers så ska dit och testa deras hak, vilket ska bli spännande. På lördag är det match och sedan ska jag fira Alexandra. Jag har känt mig rätt tillfreds med livet ett par dagar. Känt mig lugn och sansad, vilket är ovanligt men skönt. Först och främst ser jag fram emot en rolig helg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela