amandamatildawallin.blogg.se

Morgonvyn gör det värt det!

Publicerad 2018-10-09 22:17:10 i Allmänt,

Hur trött jag än är på morgonen så är ju faktiskt vyn värd att ta sig upp på morgonen för. Det är ju mörkt nu på morgonen och jag skulle inte rekommendera till vem som helst att ta trapporna så tidigt som en annan. Du ser knappt trappstegen men är du lite på hugget så går det bra och som sagt vyn är slående.

Börjar bli lite dagvild. Kändes som en klassisk måndag när jag tog mig upp imorse men det är ju redan tisdag och snart halvvägs genom veckan. Åkt fram och tillbaka mellan möten idag och hann även med en tur till föräldrarna och Theo som jag inte sett på ett tag. Klämde in en träning på hemmaplan med mamma som lurade iväg mig på ett danspass som mot förmodan var riktigt bra. Höll ju på med arobics som liten men dans är väl inte den träningsformen som jag känner mig mest bekväm i. 

Imorgon blir der en heldag med jobb och jag har extremt mycket att beta av. Hoppas kunna halvera listan av punkter som jag har framför mig så hoppas jag att det trots allt blir en bra morgondag.

Nu är det dags för sömn, sov knackigt inatt och vet ju hur huvudet fungerar dåligt på få timmar sömn.  Vi hörs imorgon om schemat tillåter. 
(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Postat av: Paula

Publicerad 2018-10-21 00:12:05

Fina bilder :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela