amandamatildawallin.blogg.se

Nya rutiner

Publicerad 2018-09-30 20:51:17 i Allmänt,

Börjat med nya rutiner på morgonen med morgonpromenad innan jobbet på dryga timmen. Första veckan var ett krig utan dess like och jag tror att ni hade skrattat ihjäl er om ni sett mig. Gick omkring som en vandrande zombie iklädd mössa, tjockjacka och vantar, men samtidigt så skönt att få lite luft på morgonen och vakna till. Har dock varit hemskt trött hela veckan men vet inte riktigt om det är på grund av den tidiga starten eller den hektiska perioden av jobb. 
 
I alla fall så gäller promenaden för vardagar och sedan har jag lagt in lite mer gympass och padel såklart. Så jäkla svårt att få ihop allt i all stress men är det något jag vet att jag blir lugnare av så är det träning. Då kan jag åtminstone släppa en del av allt jag har i huvudet. 
 
Helgen försvann alldeles för snabbt. Sov dåligt natten mot idag, om jag ens sov... Har sedan spenderat dagen på padeln med jobb och lite spel. Fokusen var väl inte på topp men alltid roligt att  hänga med Emma oavsett vinst eller förlust. Har nyss kommit hem och tagit mig en varm dusch, så kallt i lägenheten är verkligen frusen. Ska ta och hoppa till sängs och bädda ner mig och se om jag kan bli lite varmare. 

(null)
 

Helgens bestyr

Publicerad 2018-09-23 21:51:58 i Allmänt,

Fredagen spenderades med jobb och lite matlagning. Hoppade till sängs ganska tidigt eftersom jag skulle upp för jobb på lördagen. Var så skönt att komma upp och promenera innan det blev tid på Padeln. Tog därefter en promenad med Natalie som jag inte träffat på länge och det var så skönt att ta ikapp sådant vi inte hunnit prata om. Mitt schema är och har varit så hektiskt så hinner liksom inte med att träffa alla som jag önskar.

Kom hem och åt middag, gjorde mig sedan klar för att gå över på ett glas vin hos Natalie innan vi mötte upp grabbarna på Menageriet. Är det någon som får en att skratta konstant så är det Natalie.  Hade verkligen en jätterolig kväll och det var också sjukt roligt att träffa Leo igen som var på besök i Sundsvall. 

Söndagen har varit perfekt. Kunnat slappna av och tagit det lugnt. Åt lång frukost, var iväg och letade lite svamp och lagat mat. Behövde verkligen denna dag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Att dela med sig av sig själv.

Publicerad 2018-09-21 23:27:51 i Allmänt,

Vad roligt att det är så många som landar här på bloggen och tar sig tiden att läsa och skickar kommentarer till mig. 

Det är ju lite speciellt att dela med sig på det sättet som man gör på en blogg och det blir också mycket personliga delar även om jag väljer att utesluta mycket som händer i mitt liv. Jag tror att jag delar med mig rätt mycket av mig själv men vissa saker vill jag hålla helt privat. Dels för respekt av personer i och kring mitt liv men också med tanke på mitt yrke. 

Nu lever vi i ett annat medielandskap än tidigare där vi faktiskt delar med oss mer och pratar om saker vi tidigare inte pratat om, vilket jag förespråkar. Men det är klart att bilden av mig påverkas av vad jag skriver och publicerar. Jag ska dock vara tydlig med att jag skiljer på vem jag är som privatperson och vem jag är som företagare. Jag tycker även att det är bra att ge en annan bild än den yrkesmässiga. Jag menar jag är också bara människa, tar mig igenom vardag och möter utmaningar som alla andra. För mig är det en lättnad att skriva om det och det var så det började egentligen. 

Jag har alltid kännt mig tryggare att kommunicera i skrift än tal även om jag är van att föra talan. Jag älskar att hålla i muntliga presentationer men det är ändå något visst med att sätta ihop text. Det är målande på ett annat sätt. I alla fall vill jag hålla bloggen personlig på den nivå jag anser lämpligt och ni är varmt välkommen att följa med mig i kommande kapitel. Såklart blir det lite mer kring jobbet men jag kommer nog ändå bjuda till på det en och andra. 

(null)Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela