amandamatildawallin.blogg.se

Investera i sig själv

Publicerad 2018-02-28 19:47:52 i Allmänt,

Många brukar tycka att mina veckor håller ett högt tempo och att jag ofta har mycket aktiviteter inplanerade. Det stämmer delvis. Jag tycker som nämnt om att ha saker att sysselsätta mig med, men det är klart att jag också har betydligt lugnare perioder även om jag föredrar ett aktivt schema. Följdfrågan brukar då bli: Hur orkar du med allt? 


Det är inte alltid jag har energi, men för mig handlar det om att prioritera sådant som ger mig energi då investerar jag samtidigt i mig själv. Jag tycker oftast om att jobba och gräva ner mig i uppgifter sedan är det ju så att det finns vissa uppgifter som är roligare än andra. Sedan går det inte alltid att prioritera bort sådant som tar onödig energi men jag försöker åtminstone hushålla energin åt sådant som jag faktiskt tycker är roligt.  Jag vill dock bli bättre på att ”leva lite mer”. Inte fundera så mycket över allt. Jag skulle säkerligen må gott av att bara göra saker utan att tänka efter så mycket.


För tillfället sitter jag fast på Malmö flygplats. Har inte haft någon vidare tur med flygen såhär på senare tid. Som ni alla vet är mitt tålamod i stort sätt obefintligt och det säger sig själv att spendera tid på en flygplats inte är inte direkt mitt drömscenario. Hoppas åtminstone att jag får komma hem till Sundsvall ikväll, men frågan är om jag hinner flyget från Arlanda, det återstår att se.

För att summera de dagar ni missat så har det varit allt från avskedsmiddag för ett par kollegor till födelsedagsfirande av Cevin och Christoffer. Samt DM-match och de vardagliga sysslorna mellan det. Ser fram emot helgen, fyller år på söndagen så ska fira min födelsedag både på fredag och på lördag. På söndag har jag nästa DM-match så det blir trots firandet en städad helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela