amandamatildawallin.blogg.se

Lägenhetsförsäljning och matthet

Publicerad 2019-06-18 22:15:22 i Allmänt,

Känt mig ganska lugn och harmonisk en längre period men idag är det en sådan dag när jag bara skulle vilja låsa in mig i ett rum, slå sönder något alternativt skrika rakt ut. Varför inte båda samtidigt? 

Det är ju så att du alltid kommer stöta på personer som du inte går ihop med och det har jag accepterat för länge sedan, men något jag har extremt svårt för är personer som agerar nedvärderande och oprofessionellt i befattningarna där de bör tänka på service och föredöme. Ska berätta mer om detta ingående när jag har landat lite och inte är så arg.

Imorgon åker jag tillbaka till Hudiksvall. Har varit i Sundsvall idag för att besiktiga den stuga som vi nu har köpt! JA vi slog till på Solviken som kommer bli perfekt för oss. Så nu är det bara att sälja min lägenhet som ligger ute till försäljning, Åkersviksgatan 7A. Kika gärna in objektet eller ännu bättre slå till haha. Bilder och länk nedan: https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-centralt-sundsvalls-kommun-akersviksgatan-7a-16163619

Imorgon har jag lägenheten i Hudiksvall för mig själv, vilket för en gång skull ska bli skönt och välbehövligt. Känner att jag behöver få lite egen lugn och ro. Behöver jobba av lite innan fredagen då det är midsommar. Har faktiskt inga planer på midsommarafton vilket är ovanligt men har åtminstone beställt en sedvanlig midsommarkrans.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela