amandamatildawallin.blogg.se

Den perfekta stugan

Publicerad 2019-05-26 20:32:11 i Allmänt,

Helgen har bjudit på många trevligheter. Kom till Sundsvall i torsdags och var då på en visning av en stuga ute på Alnö. Det hela slutade med att ett annat objekt vart intressant så det blev en ytterligare visning på fredagen. Se lite bilder på stugan nedan från mäklaren. Kanske några kvm för litet men annars var den helt perfekt. Stugan var så intressant så det blev ett bud, men är tyvärr överbudade.  Det är så himla svårt att hitta det perfekta objektet. Det ska vara rätt läge, standard och självklart prislapp. Jag vill ju gärna ha en stuga så nära vatten som möjligt och då drar ju priset iväg. Letar framförallt på Alnö så är det någon med kontakter där som har ett objekt till salu så hör gärna av er. 

I fredags åkte jag och hälsa på föräldrarna och gratulerade pappa i förskott på födelsedagen och mamma i förskott på morsdag. Sedan vart det GIF-match med pappa i ruggit väder  på NP3-arena. Igår började vi med brunch hos Victoria och Anders och på kvällen hade vi en liten förbjudning i lägenheten med vänner innan vi gick och käkade på nyöppnade Herr Nilsson och kollade på Joakim Gissberg som spelade. Maten var verkligen att rekommendera. Ganska dyrt, men värt varenda krona. Alla i  sällskapet var helnöjda. Var roligt att komma ut. Har inte varit ute på ett tag, har varit så mycket annat. 

Vart vin, drinkar och shots igår så kan väl inte påstå att jag vaknade upp pigg och utvilad och dessutom hänger astmabesvären i. Ni trodde väl inte att jag skulle vara befriad från det? Idag har det varit födelsedagskalas ute i Fagervik. Sedan har vi kollat lite trav och nu hockey. Blir kvar i Sundsvall tills imorgon efter lunch. Har möten här och sedan möte i Hudiksvall. Tror veckan kommer springa förbi, har mycket att se fram emot. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela