amandamatildawallin.blogg.se

Jag har inte gått under jorden

Publicerad 2017-08-14 23:05:33 i Allmänt,

Jag lever kära vänner och ovänner. Det har bara varit så mycket annat den senaste tiden så har inte riktigt haft tid att uppdatera bloggen. 
 
Det har varit mycket fotboll och däremellan har jag spenderat mycket av min tid med vänner. Jag har faktiskt haft väldigt roligt de här veckorna under min frånvaro. Kanske blivit lite väl mycket alkohol för min smak eftersom jag inte är särskilt förtjust i det, men samtidigt varit roligt med några helger med fest. 
 
Jag har precis klivit på två veckors semester, kommer jobba några dagar som vanligt eftersom det är svårt att täcka upp för mig helt och hållet ännu, men snart är det jobbbyte så det drar verkligen ihop sig. 
 
I lägenheten är det fullständigt kaos. Bor för tillfället hos föräldrarna då golvsliparna fixar det sista rummet i veckan. Rätt trevligt att spendera tid med föräldrara är rätt sällan i Matfors annars. 
 
Till de tråkiga nyheterna. Fick bilen påkörd igår natt av en smitare. Bilen stod parkerad vid gatan hos mamma och pappa och eftersom vi bor på återvändningsgränd där det ej är någon trafik så tror vi att det är postbil eller tidningsbil som kört på bilen. Blir bara så matt att folk inte bara kan höra av sig om de kör på bilen. Har en del att reda ut imorgon.
 
Annars så forsätter livet i vanlig ordning. Jag gör er aldrig besviken, jag har lika mycket huvudbry som innan. Frustrerad över att jag fortfarande ser tillbaka och saknar honom. Det är absolut inte lika mycket som förut, men jag får fortfarande påminna mig själv då och då om hur mycket han sårade mig. Det är så svårt att låta någon annan in då oavsett hur mycket de än gör sig för. Jag önskar som sagt att jag inte grubblade så mycket. Det finns så mycket roligare saker att göra. 
 
Bilden längst ner är från Saras inflyttningsfest från förra helgen. Alltid roligt med tjejhelger, ledsen boys men ibland klarar vi oss rätt bra utan er. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela