amandamatildawallin.blogg.se

Lugn söndag

Publicerad 2017-03-26 13:29:54 i Allmänt,

Vi vann matchen igår med 3-0 och jag fick sätta en kasse trots ordentligt tunga ben. Tanken var att jag skulle mjukstarta och endast spela en halvlek, men vi fick två avhopp tätt inpå matchen och saknade spelare så det blev till att spela hela 90 minuter. Fick verkligen bita ihop i slutet av matchen för att ens få benen att röra sig framåt. Det var skönt att få komma igång och nu är det bara att hålla i matchandet så jag kommer tillbaka i tempo. 

Efter matchen blev det  jobb och direkt vidare till Kicki för att möta upp tjejerna. Vi tittade på fotboll, åt pizza och pratade gamla minnen. Tanken var ju som sagt att vi skulle gå ut, men det var bara Kicki och Evelina som orkade hålla i och jag avståd helt alkohol och körde bil istället. Jag är så sällan sugen att gå ut nuförtiden och det är så skönt att vakna upp pigg och utvilad.

Jag har tagit det lugnt idag, varit iväg till Citygross och handlat så nu är kylskåpet välfyllt igen. Jag älskar att handla på Citygross finns så mycket mer roliga saker att titta på och jag hittade ett jättfint porslin på rea som fick följa med hem, ska visa er vid ett senare tillfälle. 

 

Kläder,skor och smink

Publicerad 2017-03-25 10:45:34 i Allmänt,

Intresserad av kläder och skor har jag alltid varit, men jag jag plöjer inte tonvis med magasin för att hålla mig uppdaterad kring de senaste modetrenderna. Jag köper det jag tycker är fint och det jag känner för. Genom åren har jag haft olika stilar och det är rätt roligt att tänka tillbaka på det. Ett tag var det sportiga kläder som gällde och därefter blev det klackar och klänning, med med åren tror jag att jag gått mot en mer klassisk stil.  
 
Igår kände jag dock att det var dags för någoting nytt. Hittar knappt några rosa plagg i min garderob längre, men så sprang jag genom HM i stan och hittade massor av rosa plagg, varav två fick följa med hem. Snart ser ni mig i massa rosa gulliga ting med volang... livskris?

Fick även med med mig lite nytt smink hem. Till skillnad från kläder och skor är jag fruktansvärt ointresserad av smink. Jag använder inte mer än fem produkter dagligen och tro mig mina sminkrutiner går fruktansvärt fort. 

Idag är det alltså comback för mig i matchsammanhang, vilket jag ser fram emot. Sedan ska jag umgås med några av mina tidigare lagkarater från tiden då jag spelade i Matfors. Tror att det blir en vända på stan med drinkar. Hinner kanske ge er en update efter matchen, annars hörs vi imorgon. 

 

Välbehövlig tjejkväll!

Publicerad 2017-03-24 20:37:35 i Allmänt,

Nyss hemkommen från tjejkväll med Angelica och Anna. Det var ett tag sedan jag hängde med dem båda så det var verkligen på tiden. Det blev middag på Vezzo och därefter biomys. Vi såg Skönheten och odjuret och jag tror att jag skrattade mig genom större delen av filmen då den kändes alldeles för påklistrad. Jag hade i alla fall väldigt roligt sällskap så det tar jag vara på. 

Jag ska faktiskt ta och hoppa till sängs redan nu. De intesiva dagarna på jobbet tar ut sin rätt på helgerna och imorgon ska jag dessutom spela match så ska fylla på med lite extra energi. Vi hörs imorgon vänner. 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela