amandamatildawallin.blogg.se

Investera i sig själv

Publicerad 2018-02-28 19:47:52 i Allmänt,

Många brukar tycka att mina veckor håller ett högt tempo och att jag ofta har mycket aktiviteter inplanerade. Det stämmer delvis. Jag tycker som nämnt om att ha saker att sysselsätta mig med, men det är klart att jag också har betydligt lugnare perioder även om jag föredrar ett aktivt schema. Följdfrågan brukar då bli: Hur orkar du med allt? 


Det är inte alltid jag har energi, men för mig handlar det om att prioritera sådant som ger mig energi då investerar jag samtidigt i mig själv. Jag tycker oftast om att jobba och gräva ner mig i uppgifter sedan är det ju så att det finns vissa uppgifter som är roligare än andra. Sedan går det inte alltid att prioritera bort sådant som tar onödig energi men jag försöker åtminstone hushålla energin åt sådant som jag faktiskt tycker är roligt.  Jag vill dock bli bättre på att ”leva lite mer”. Inte fundera så mycket över allt. Jag skulle säkerligen må gott av att bara göra saker utan att tänka efter så mycket.


För tillfället sitter jag fast på Malmö flygplats. Har inte haft någon vidare tur med flygen såhär på senare tid. Som ni alla vet är mitt tålamod i stort sätt obefintligt och det säger sig själv att spendera tid på en flygplats inte är inte direkt mitt drömscenario. Hoppas åtminstone att jag får komma hem till Sundsvall ikväll, men frågan är om jag hinner flyget från Arlanda, det återstår att se.

För att summera de dagar ni missat så har det varit allt från avskedsmiddag för ett par kollegor till födelsedagsfirande av Cevin och Christoffer. Samt DM-match och de vardagliga sysslorna mellan det. Ser fram emot helgen, fyller år på söndagen så ska fira min födelsedag både på fredag och på lördag. På söndag har jag nästa DM-match så det blir trots firandet en städad helg.

Längtar jag någonsin till måndag?

Publicerad 2018-02-19 00:09:00 i Allmänt,

Sena kvällsuppdateringar verkar vara min grej. Varför går helgen så fort? I fredags var det dels jobb sedan var jag iväg på en kaffe efter jobbet. Därefter bjöd Cevin mig och Max på fredagsmiddag med klass. Ett glas bubbel och toppsällskap! 
 
Som ni vet har jag mycket upptåg för mig och i lördags fotograferade jag Timrås match, återkommer säkerligen till varför  jag var ute på fotouppdrag, men tillsvidare lämnar jag det osagt.   Det var något nytt att fotografera hockey. Absolut inte som fotbollen där det är lite lättare att hinna reagera innan spelarna och utrustning är på väg att dundra in i dig. Fick ändå många bilder jag var nöjd med och det var spännande med lite nya motiv. 
 
Lördag kväll spenderades ute i Matfors med middag och bastu. Jag avstod dock från bastun då jag oftast tycker att jag blir krasslig efter och hade lite förskylnigskänning i kroppen. Verkar dock har klarat mig då jag kände mig bättre imorse. 
 
Kikat OS större delen av dagen idag. Var iväg på ett fyspass med laget vid fyra. Är rätt slut i armarna efter alla dips. 
 
Så jag borde sova för längesedan och jag vet hur trött jag kommer vara imorgon. Jag försöker tänka att måndagar är som vilken annan arbetsdag i veckan, men den känns alltid extra lång och jäktig. Att jag sover dåligt hjälper väl kanske inte min måndagsångest heller. Har dock en hel del att se fram emot till veckan både i jobb och privat så får försöka fokusera på det!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela