amandamatildawallin.blogg.se

Tjejkväll med shopping

Publicerad 2017-09-28 23:18:00 i Allmänt,

Var iväg på Ingallerians tjejkväll tillsammans med Victoria och Kicki efter jobbet.  Vi käkade först på Vezzo innan vi strosade runt bland butikerna i stan. Hittade ett par svarta skor i mocka och en blus från Carin Wester som jag tänkte inviga i helgen. 
 
Det var så mysigt att spendera lite kvalitetstid med tjejerna och jag och Victoria kom från stan kanske runt halv nio, köpte med oss en kaffe innan vi tog bilen från mig så jag kunde köra hem Victoria. 
 
Jag längtar så mycket efter helg, men tror jag behöver sätta mig i lite kvällsjobb imorgon. Tänkte dock unna mig en god middag och ska försöka koppla av. Skulle i och för sig behöva göra färdigt stenmuren och köpa lampor imorgon men vi får se om det finns tid till det. 
 
 

Nytt kontor

Publicerad 2017-09-26 23:47:00 i Allmänt,

Jag kommer att spendera några dagar hos Kingmary nu under de kommande veckorna och kommer sitta en del i deras kontor på Trädgårdsgatan. Kingmary är vår webb-byrå och eftersom jag jobbar kring lanseringen av den nya webben så är det tacksamt att kunna sitta hos dem. Vi diskuterade en del kring funktioner på webben och jag slås hela tiden av vad sjukt mycket nya program och verktyg det hela tiden släpps. Det är så otroligt viktigt att hänga med i utvecklingen. Det finns så många möjligheter i och med den digitala utvecklingen och jag anser att det är förödande av företag att inte satsa på digitala plattformar. 
 
Dagen gick så otroligt snabbt. Kom hem och var helt slut, vart tvungen att sova innan jag ens kunde förmå mig själv att ordna middag. Emma kom förbi på kvällen och vi drack te och pratade av oss. Mycket välbehövligt. Jag tror vi drog av några timmar med livets alla frågor. Sådana frågor som jag ofta funderar över och jag ska dela med mig lite längre fram av dessa funderingar. 
 

Om det ändå var så enkelt

Publicerad 2017-09-25 00:44:28 i Allmänt,

Jag borde sova. Kommer vara så trött imorgon. Har druckit kaffe alldeles för sent. Helgen var lugn. Det blev vinst mot Krokom på lördagen, men mådde verkligen kasst efter matchen och åkte hem och däckade i soffan. Plöjde igenom några avsnitt av Prison Break halvsovandes och hade verkligen ingen energi att gör annat. 
 
Vaknade imorse och hade ont i kroppen men piggnade till mot kvällen. Gjorde bananpankakor till lunch och på kvällen var jag och käkade på Olearys med Erik, Lars, Filip och Juho .Vi kikade GIF-matchen och hejade på de andra grabbarna i laget men från tv-plats. 
 
Det kanske är bra att vara själv så länge jag fortfarande inte kan släppa allt. Jag vet åtminstone vad jag borde känna, men vet inte ens om jag tillåter mig själv att göra det. Jag borde släppt det för längesedan men jag är fortfarande arg och besviken. Efter så lång tid så förstår jag inte varför jag inte bara låter det passera. Det är så mycket osagt, men det finns inte heller något att säga som skulle göra skillnad. 
 
Hade varit praktiskt att kunna styra känslorna helt och hållet, det hade varit så mycket enklare. 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela