amandamatildawallin.blogg.se

Vår och pollen

Publicerad 2020-05-21 23:28:37 i Allmänt,

Det är verkligen fullt upp här på Alnö med inglasning av altan, utfyllnad av tomten och småpyssel. Idag var det så pass varmt att vi kunde äta frukost ute vilket var mysigt. Så härligt med värme och sol. Längtar verkligen till sommaren. Givetvis blir astman katastrof i den här övergångsperioden mellan vår och sommar. Tycker ändå att jag klarat mig oväntat bra jämfört med i fjol. Har kunnat träna på även om astman varit ansträngd till och från. Har dock en väldigt dålig kväll nu och haft panik eftersom jag knappt kunnat andas. Utöver att ta mina luftrörsvidgande mediciner så går det inte att göra så mycket. Försöker andas långsamt och inte stressa upp  mig i onödan, vilket är enklare sagt än gjort med andnöd.  Vore intressant och prata med någon som också har sådana astmabesvär som mig och om de har lyckats hitta något som fungerar för dem. Det finns tyvärr inget mönster att följa för min del. Är ju väldigt noga med medicinering och har testat alla möjliga kombinationer, men inget har riktigt fungerat. 

Annars rullar det mesta på. Varvar jobb med husrenovering och inredning. Att flytta till Alnö är bland det bästa jag gjort. Känner mig tillfreds med det mesta och är inte alls lika rastlös som jag kände mig i stan även om jag kan sakna möjligheten att snabbt springa in på stan för en kopp kaffe. 

Imorgon fortsätter bygget av inglasningen och på eftermiddagen blir det sedan skattjakt, tilllagning av hamburgare och hyrfilm. Tycker det är viktigt att emellanåt hitta på saker med varandra som inte bara är vardag och verkligen rå om varandra. Behöver ju inte vara något märkvärdigt utan det viktigaste är nog att man bara tar sig tiden för varandra. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela