amandamatildawallin.blogg.se

It's back (snyft)

Publicerad 2020-03-23 21:35:11 i Allmänt,

Inte nog med att Corona-viruset drog in över oss alla så är den okontrollerade astman tillbaka med full kraft. Vet inte om det är pollen som gör det eller om jag ligger i obalans i medicineringen efter Las Vegas, men är extremt besvärad i andningen. Tror det är mest jobbigt psykiskt att inte kunna träna för fullt och göra sådant som jag vill göra. Det är så frusterande att kämpa på med fotbollen och vilja spela men inte kunna. Vet faktiskt inte om jag kommer orka med en säsong likt fjolåret när jag gång på gång försökte ta mig tillbaka men där andningen satte tvärstopp. 

Jag vill dock tillägga att det trots allt finns de som har det mycket värre sjukdomsmässigt än mig och i det stora hela så är jag ju faktiskt väldigt privilegierad med många saker i livet som jag är oerhört tacksam för. 

Det känns nästan overkligt hur Corona-viruset drog in över världen. Var någon ens förberedd? Det känns liksom inte riktigt så. Vi får fortsätta att följa rekommendationer och se till så att detta stannar av illa kvickt. Det är skrämmande hur de påverkar ekonomin och allt företagande. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela