amandamatildawallin.blogg.se

Rundar av veckan

Publicerad 2017-11-26 21:19:45 i Allmänt,

Fartfylld vecka, men det var väl ändå inget nytt i mitt liv. Testade som sagt den nya restaurangen Ping Pong i torsdags och den var verkligen super. Hur glad blir jag inte när det kommer nya restauranger till Sundsvall helt i min smak. De har satsat på japansk fusion och jag tycker att det gör det med bravur. Nu har jag ju inte testat deras sushi som har fått bra recensioner men jag kan varmt rekommendera deras tonfisktartar i små taccoskal, deras dumplings och buns med anka. Vi åt i ett separat rum på ovanvåningen ni ser på bilderna, men det är modern och trevlig inredning som är genomgående i hela lokalen. 
 
I fredags drog vi av marknadsföeningens årsfest där jag sitter med i styrelsen. Jag tyckte det var den bästa festen vi arrangerat på länge. Bra mat, underhållning och stämning. Att min vän Fredrik var på plats gjorde ju självklart det hela än roligare. 
 
Igår var jag så slut men var uppe relativt  tidigt och var ute och fotade med David, Sandra, Anders och Victoria. Två av bilderna ser ni nedan. Tänkte att vi skulle testa lite kombinerade bilbilder nu när jag jobbar för en bilhandlare och det vart en hel del bra kort. På kvällen kom Emma förbi sedan gick vi till David och Sandra och även Victoria och Anders sköt upp. Vi beställde pizza från Kung Louie och spelade maffia hela kvällen. Herregud vad roligt det är, har ni aldrig spelat de så gör det! 
 
Idag tog jag sovmorgon. Kikade lite längsskidor på morgonen och drog av lite jobb. Mot eftermiddagen hämtade jag upp Emma och tog en vända på Mio innan vi åkte vidare på hockey.
Jag har en sådan rolig helg att se fram emot uppdaterar er om vad imorgon. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela