amandamatildawallin.blogg.se

Måndag

Publicerad 2018-01-30 22:56:00 i Allmänt,

Tog mig igenom ytterligare en måndag. Tillbaka med dålig sömn och mycket funderingar. Ibland krävs det så lite för att jag ska tappa greppet och då gör jag ofta saker i affekt som sällan resulterar i något bra.  
 
Var på lunch med Natalie på Ping Pong idag och vi hade såklart massor att ta ikapp. Svårt att få våra scheman att gå ihop, men det är alltid lika roligt att träffa henne och de måste vara en av de gladaste personerna jag känner. 
 
Efter jobbet var jag så slut i huvudet att jag somnade på soffan. Vaknade upp runt åtta och bestämde mig för att ta en långpromenad. Långt vart det också. Kom hem genomfrusen och trött. Hoppas att det gör susen för min sömn åtminstone.
 
 

Weekend off

Publicerad 2018-01-28 11:28:00 i Allmänt,

Söndag. Helgen sprang iväg som vanligt. Hade verkligen sätt fram emot helgen och det kanske är därför det känns som att det gick så himla fort. I fredags hade jag som nämnt vännerna över på middag och spel. Vi beställde hem APA och fick trängas runt mitt lilla bord. Vart ändå rätt tidig kväll, vilket var skönt. Kändes som alla var slut efter veckan som var. 
 
Igår var jag upp tidigt för jobb innnan pappa kom och hjälpte mig installera lampa, skruva fast krokar och brandlarm. Därefter åkte vi hem till Matfors för att fira mamma i efterskott. Tillbaka till stan runt åtta och åkte till Emma som jag bestämt med att vi skulle kika Sandro Cavazza på q.bar. Hade av en slump sätt evenemanget för någon månad sedan. Hade aldrig hört talas om Sandro men lyssnade då och alltså rösten! Ingen besvikelse live heller för den delen, har ju alltid varit svag för charm.  Cevin och Jonas slöt upp med oss på plats och senare även Mattias. Det är synd att det är så få sådan tillställningar här i Sundsvall som under gårdagen, jag gillar verkligen de kvällarna. 
 
Idag blir det lite mer jobb sedan ska jag bege mig ut i snöyran för padelmatch. Jag och Emma spelar första seriematchen i tjejserien får väl se hur det går vägen. Kvällen blir lugn, laga lite mat och se vidare på Vikings. 
 
 

Arbetsmöte Villa Marieberg

Publicerad 2018-01-25 22:28:00 i Allmänt,

Vart en lång arbetsdag hade ett sent arbetsmöte tillsammans med Marknadsföreningen på Villa Marieberg. Vi åt och diskuterade årets verksamhet. Känns som om det kan bli ett spännande år med något ny tappning. Styrelsearbetet tar upp mycket tid men det är också väldigt lärorikt och användbart. Det är tacksamt att ha erfarna och kompetenta branschkollegor omkring mig. 
 
Imorgon är jag på springande fot större delen av dagen. Har möten på stan hela förmiddagen och sedan behöver jag beta av en hel del när jag kommer till kontoret. 
 
Ser fram emot kvällen imorgon som ska spenderas med mina närmasta vänner. De är de absolut viktigaste personerna i mitt liv  tillsammans med mina föräldrar. Då tänkte jag försöka ta helg även fast jag sitter på lite uppgifter över helgen. Har precis tagit mig an ett nytt projekt på jobbet där vi ännu är i något förstadie som snart ska övergå till görande. Berättar mer om det i helgen, jag tror i alla fall att projektet har stor utvecklingspotential. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela