amandamatildawallin.blogg.se

Företagandets fula sida

Publicerad 2019-08-22 20:22:03 i Allmänt,

Jag har varit ett tag i branschen nu för att förstå vad som är rätt och vad som är fel. Jag har givetvis accepterat andras val även om jag själv inte kunnat stå vi dem. Jag har varit med om en hel del under min dagar då jag tidigt påbörjade min arbetskarriär. 

Vad jag framförallt blir mörkrädd för är hur personer med ansvar inte tar det ansvaret.  Oftast tystas den fula sidan av företagande ned men den existerar på flera olika sätt och många kommer dessvärre få ta del av den. 

Jag har fått se en baksida som jag inte alls väntat mig och som kom som en chock för mig. På något sätt fann jag mig ganska snabbt i den situationen, kanske för att jag också driver eget kanske för att jag redan fått ta delar av den baksidan. Vad vet jag. För min egen del vet jag att allt leder till det bättre men jag kan ändå inte släppa känslan av det finns fler därute som kommer få ta del av den baksida och kanske inte står lika stadigt som en annan gör. Det får mig att vilja mer och visa att det finns vägar som är rätt och det finns vägar som är fel.

Nog om det. Vi renoverar för fullt ute i Solvik och hockeysäsongen har nyligen dragit igång vilket betyder att det blir lite mer solodagar framöver, vilket i och för sig inte gör mig så mycket. Det blir givetvis lite tråkigt i Hudiksvall emellanåt men jag tror att det kommer bli lite mer dagar hemma i Sundsvall framöver. Nästa vecka har vi Theo så då får vi inte en lugnstund här i Hudiksvall. Min fyrbente vän flyger omkring som en orkan men får en att skratta något så kopiöst. 

(null)

(null)

(null)


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela