amandamatildawallin.blogg.se

Livet deluxe

Publicerad 2019-11-25 23:22:22 i Allmänt,

Lyser med min frånvaro här på bloggen och har inte haft någon tid riktigt till att skriva även om jag känt att jag skulle behöva ventilera. Det är helt enkelt mycket jobbmässigt nu, så mycket att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. 

Känns lite som att jag betar av 5-6 punkter och 5 nya saker dyker upp direkt. Efter årsskiftet så ser allt lite annorlunda ut och då tar jag mig an en ny utmaning igen. Känns som om att förändringar kommer löpande men förhoppningsvis till det bättre. 

Jag är bra på att hålla flera bollar i luften samtidigt, men under längre perioder tryter energin och jag vet att jag behöver bromsa för att huvudet och kroppen ska orka med, men det är så lätt att falla in i ... "jag ska bara". 

Till helgen flyttar vi på riktigt till Solvik permanent. Vi har ju bott mestadels här, men vi släpper den lägenhet vi haft i Hudiksvall. Jonas behöver dock förmodligen en övernattningslägenhet så jag fantiserar om ett ytterligare renoveringsprojekt men jag måste verkligen sansa mig och det är en hyres som är aktuellt. 

Utöver den påtagliga stressen vill jag hinna med så mycket mer, men eftersom jag är helt slut så orkar jag inte så mycket och ser fram emot lite julledighet för att hämta igen mig. Fullt fokus jobb nu ett tag och klämmer in lite julstök däremellan. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela