amandamatildawallin.blogg.se

Bråda dagar

Publicerad 2017-06-28 16:08:00 i Allmänt,

Ingen vila idag inte. Jag vaknade klockan 06.30 och begav mig därefter på frukost med Emma på Baltic hotell. 
Vi laddade upp men en ordentlig lyxfrukost och jag satt kvar en timme och jobbade. 
 
Hämtade sedan nycklarna till nya lägenheten och har tokstressat fram och tillbaka mellan gamla och nya lägenheten med föräldrarna för att köra över mina grejer. 
 
Så mycket att göra men ska nog lyckas ro allt det där i land. Jag har bortamatch i Krokom idag så nu sitter jag med laget på bussen på väg mot Östersund. Har försökt sova lite, men det helt omöjligt när vi håller på och kör över älgar och när Emma pratar med mig fast jag blundar haha. 
 
Jag har verkligen varit uppe i varv idag men nu får fokus vara på matchen så får jag ta en sak i sänder. 
 
 

Efter regn kommer solsken

Publicerad 2017-06-26 21:57:00 i Allmänt,

Haft några dagars återhämtning efter midsommar. Spenderat större delen av tiden till att packa flyttkartonger, det tar ärligt talat aldrig slut på grejer i lägenheten. 
 
På onsdag får jag nyckeln till min nya lägenhet då är det dags att börja köra över kartonger för glatta livet. På fredag ska den nya ägaren in i min lägenhet och då ska jag vara utflyttad och klar. 
 
Jag spelar dessutom match i Krokom på onsdag så kommer ha minimalt med tid att flytta över grejer. Det är tur att jag har hela torsdagen på mig. 
 
Har i alla fall paus i flyttandet just nu, kvällsfika och sedan blir jag nog inte uppe länge. Känns så märkligt att sitta mitt i krigszonen bland kartonger, kuddar och porslin. Det ska bli skönt att komma i ordning. 
 

Smedjan, fika och flytt

Publicerad 2017-06-24 23:04:00 i Allmänt,

Midsommarafton på Smedjan var trevligt. Bra arrangerat som vanligt av festkommittén som lyckas få ihop 100 pers mitt ute i Lucksta. Lekar, trubadur, trevligt sällskap, dryck och god mat. 
 
Jag var dock hemma tidigt då huvudet inte riktigt ville samarbeta med mig. Jag vet inte om jag börjar bli
stressad över alla känslor kring flytten. Det har känts så himla bra de senaste dagarna, men det är också skrämmande att lämna så mycket bakom sig.  
 
Jag var i alla fall pigg imorse och tog mig ut i regnet för en fika med Mattias. Kaffe var nog precis det vi båda behövde och det var roligt att träffa honom som vanligt.
 
Skulle egentligen ut till Skatan med tjejerna ikväll men efter att spöregnet tog fart bestämde vi att blåsa av och det till min stora glädje då jag bara velat krypa ner i sängen för att se film. 
 
Flyttkartongerna håller på att ta över min lägenhet. Jag packade ner en stor hög med klänningar idag och garderoben står nästan och ekar tom. Jag ska fortsätta packa lite kläder ikväll och låta någon film rulla på tv:n. Det dåliga vädret har verkligen inte gjort mig något idag. Det har varit mysigt att ha balkongdörren öppen och lyssna på  regnet utanför. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela