amandamatildawallin.blogg.se

Kliva upp på morgonen!

Publicerad 2017-02-28 07:32:31 i Allmänt,

Jag har aldrig varit en person som sover länge. Jag är förmodlgen alldeles för rastlös för det. Vaknar tidigt på helger med undantag för när jag väl hittar mig ut till krogen, vilket just nu inte är allt för ofta. 
 
Vad jag däremot har fått problem med är att komma upp på vardagar i tid. Jag brukar vilja ta en promenad på morgonen, men jag har varit så trött flera dagar i rad att jag inte tagit mig upp för ens 06.50 vilket i min värld ses som sovmorgon. När klockan ringer vill jag bara sova vidare och får verkligen kämpa mig upp. 

Har testat att gå och lägga mig ännu tidigare utan något positivt resultat. Tänkte att jag hade brist på några näringsämenen i kroppen, men ärligt talat har jag testat att trycka i mig det mesta så som järn, vitaminer osv.  Det är så frustrerande att inte vakna upp pigg. Är det någon mer än jag som har problem och är det någon som har några alternativa lösningar. 

Drog i mig en smoothie i morse oh några extra glas vatten tänkte att det skulle få mig på banan, men jag sitter verkligen och gäspar. Antar att detta kommer att bli en lång dag. 

 
 
 

Att vara adopterad

Publicerad 2017-02-25 19:01:00 i Allmänt,

Blev bjuden på middag i går vid Höga Kusten hotellet, hade aldrig varit dit så blev mycket glad när jag fick veta vart jag skulle. Det är så fint där ute längs kusten och jag älskade hemfärden på förmiddagen när solen låg på. 

Jag spenderar kvällen hos föräldrarna ikväll, det var rätt länge sedan jag var hemma och verkligen tog mig tiden att umgås med dem så ikväll ska vi äta middag och se på Melodifestivalen tillsammans. 

Det är nog en del som undrar vad jag har för usprung och jag har hört så många roliga gissningar genom åren. Jag är alltså adopterad från Vietnam och kom till Sverige när jag var några veckor gammal. Utseendemässigt är jag nog inte den typiska vitnamesen så kanske är det därför många undrar vart jag kommer ifrån. Att vara adopterad antar jag skiljer sig från indvid till indivd. Jag har haft en trygg uppväxt och alltid haft enkelt för mig. Jag har aldrig haft frågor om mitt ursprung och mina bilogiska föräldrar skulle jag aldrig kalla något annat än mina riktiga föräldrar. 

De flesta brukar vilja veta om jag träffat mina biologiska föräldrar och svaret är nej. Jag har aldrig varit intresserad av att söka upp dem. Många adopterade kanske gör det, men det är inget jag känner ett behov av. Jag har inte heller rest tillbaka till Vietnamn det är däremot något jag vill göra i framtiden. Att vara adopterad är inget jag lidit av snarare tvärtom. Mina föräldrar är oerhört omtänksamma och kärleksfulla och ingen kunde vara gladare att ha sådana fina föräldrar som jag. 

Alice Svensson adopterades samtidigt som mig och ikväll ställer hon upp i Melodifestivalen. Det är en fantastiskt rolig och begåvad tjej och vi kommer självklart ringa och rösta för fulla rör här hemma. Vi har sett varandra växa upp och jag önskar henne ett stort lycka till under kvällens tävling. Jag hoppas ni ger henne en röst, bidrag nr 2 - running with lions! Nedan får ni en bild på mig och Alice som små. 

 

Nu händer det grejer!

Publicerad 2017-02-22 21:33:00 i Allmänt,

Som rubriken lyder så händer det mycket grejer i mitt liv just nu.

Jag har börjat att buda på en intressant lägenhet och trots att det är långt ifrån klart med köp så känns det jäkligt roligt. Äntligen ett objekt som föll mig i smaken. Lägenheten har öppen planlösning och har tidigare använts i verksamhet och känns som en mindre studio. Jag tror att lägenheten skulle bli rikigt häftig med lite små förändringar som ger den en mer industriell känsla. Vi får dock vänta och se vad som händer, tills dess fortsätter jakten på andra objekt. 
 
Min skadade fot jobbar faktiskt med mig. Körde ett lite tuffare löppass på foten idag och jag hade inga större svårigheter att genomföra passet. Jag blir så himla glad och hoppas att kunna gå igång med lite boll till veckan som kommer.

Det är full fart på jobbet och nu är det dags att börja labba med videointervjuer och matchannosering. Detta är helt klart en av de roligare delarna av mitt jobb. Det är nästan bara en månad kvar till allsvensk premiär, tiden bara springer iväg. Det är svårt att förstå att laget ska stå där ute på planen den 2 april när det öst ner snö från himlen hela dagen idag. Vilket väderomslag från sol och klarblå himmel. Jag antar att jag som norrlänning borde vara van, men jag hade nog förberett mig för vår om jag ska vara ärlig. 

Jag har verkligen inget emot snö och vinter, snarare tvärtom men det var så härligt och fint när solen låg på. Får helt enkelt vänta in våren lite längre och jag har förhoppningsvis annat att se fram emot. Bjuder i alla fall på lite soliga bilder från igår. 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela