amandamatildawallin.blogg.se

2020

Publicerad 2020-01-12 19:27:38 i Allmänt,

Hej igen! 

Längesedan nu och tänkte ge er en sammanfattning av 2019 och lite tankar kring framtiden. 

2019 är nog det året som jag har utvecklats mest både när det kommer till arbete men också det privata. Jag har lärt mig den hårda vägen kring företagandets fula sidor, men samtidigt öppnade det andra dörrar. Flyttade till Hudiksvall och flyttade lika snabbt tillbaka. Helt klart inte staden för mig. Hudiksvall är mysigt och jag kommer fortfarande åka dit då och då, men det är verkligen en småstad. Eftersom vi åkte hem på helger så kändes det sociala inte klockrent och jag kände mig inte alls hemma där. Visserligen kanske det hade varit en annan sak om jag kunnat spela fotboll men det satte ju astman stopp för.

Vi var i Kroatien på semester när vi såg huset på Solvik på hemnet. Budade innan visning och vips så hade vi köpt hus. Litet men med stor tomt och möjlighet att bygga dessutom med havsutsikt och 200 meter ner till havet. Huset är nog det allra roligaste med 2019 och att vi fått pyssla på en massa. Längtar verkligen till våren när vi ska bygga inglasning. 

Jobbmässigt har jag tagit ett stort beslut att lägga mitt egna företag åt sidan och kliva på anställning åter. Jag har efter årsskiftet tillträtt som marknadsansvarig åt Moba Sweden som arbetar med maskinstyrning. En ny spännande bransch för mig och ett bolag som har vuxit snabbt och har all möjlighet att expandera vidare. Valet att lägga ner mitt egna företag var verkligen inte helt lätt. Var i fasen av att uppdrag rullade på och att jag hittat ett bra flöde men utifrån vart jag är i livet så föll valet till slut att tacka ja till erbjudandet om en anställning. Det känns verkligen spännande att ta rollen som marknadsansvarig och känner mig redan hemma. 

Jag har egentligen inga mål för 2020 men hoppas att astman blir bättre och kan spela fotboll med Heffnersklubban. Jag satsar givetvis mycket på jobbet och det går i förstahand. Vi vill göra rätt mycket med huset och det ser jag verkligen fram emot. Planerar ett par resor till vår/sommar sedan får vi se vad det blir.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela