amandamatildawallin.blogg.se

Februari

Publicerad 2020-02-27 20:50:10 i Allmänt,

Inga nyheter vid det här laget att det är full fart om dagarna med nytt jobb, huspyssel och fotboll. Framförallt förstnämnda lägger jag majoriteten av min tid till. Även om det varit en smått kaotisk första period så känns det likväl inspirerande och roligt. Framförallt trivs jag ofantligt bra med mina kollegor och sedan har jag helt enkelt ett utvecklande arbete. Finns flertalet titlar på min tjänst så som head of communication and marketing,  marknadschef, marknadsansvarig och marketing manager. Summa kardemumma är att jag är ansvarig för Moba Swedens marknadsföring och kommunikation, vilket innefattar allt från strategi, annonsering, webb, sociala medier, evenemang och kampanjeplanering. 

Annars längtar jag verkligen till våren. Inte bara för att det blir ljusare och förhoppningvis lite varmare utan också för att vi kommer påbörja bygge med inglasning och utekök. Får inte heller glömma mitt uteland där jag planerar att odla lite grönsaker och blommor. Jag tror att jag kanske ger sken av att vara något mer av en stadstjej, vilket jag varit till och från men jag gillar verkligen att pyssla i trädgården och gå i skogen. Självfallet utesluter inte det kaffe på stan i klackar haha. 

Jag kämpar på med fotbollen. Astman är fortsatt med mig och strular. Står i kö för att få ta bort polyper, vilket läkarna tror kanske kan hjälpa mig något. Hur det blir med fotbollen återstår att se. Har kunnat spela en cup nu på försäsongen och matchat under dm, men är väldigt besvärad till och från. Har match imorgon och har varit ganska dålig i andningen de senaste dagarna vilket brukar avspegla sig på plan. Önska mig lycka till. 

Nästa vecka åker jag till Las Vegas med jobbet. Vi har ett antal kunder med oss och blir borta i 5 nätter. Ska bli roligt att besöka Vegas och ta in den andan även om jag önskat att det vore lite senare på året. 

Känns som att jag har massor av saker inplanerade men får beta av dem eftersom så hörs vi snart. Först upp födelsedagshelg! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela